OVER WOUTERS & SARSSYLVIA SARS

Sylvia studeerde lichte muziek/ zang aan het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Zij studeerde af als uitvoerend en doceend musicus.
Naast het zingen, ontwikkelde ze zich in het acteren, regisseren en lesgeven.
Ze specialiseerde zich als docent en uitvoerder in nieuw muziektheater.

Naast Wouters&Sars Producties werkt Sylvia bij Muziektheaterschool GRID, zingt ze in verschillende bands, is ze zangdocent en als freelancer werkzaam in de muziek -en theaterwereld.

Sylvia heeft net als Wendelien een grote liefde voor het werken met kinderen en jongeren. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door humor, creativiteit en gedrevenheid.WENDELIEN WOUTERS

Wendelien Wouters studeerde theater aan ArtEZ. Ze specialiseerde zich in toneelschrijven en Nieuw Muziektheater.

Wendelien is oprichtster en artistiek leider van de Oost-Gelderse muziektheaterschool GRID, waarvoor ze in samenwerking met onder meer Sylvia Sars vele producties maakte en schreef met en voor de jeugd. Naast haar werk voor muziektheaterschool GRID is ze "coörrdinator jeugd" van de Gruitpoort Kunst&Cultuur.

Wendelien heeft een grote liefde voor het werken met en voor kinderen en jongeren. Haar persoonlijkheid kenmerkt zich door gedrevenheid, enthousiasme, visie, daadkracht, eerlijkheid, creativiteit en optimisme.